Zaposlenje


ZAPOSLENJE/ LJUDSKI RESURSI


Naš cilj je zaposliti sposobne i motivisane kadrove, spremne na učenje, stalne promjene i izuzetno dinamično radno okruženje.

Vrijednosti u radu koje cijenimo i promovišemo kod naših radnika su:  kompetentnost, profesionalnost, odgovornost, etičnost, fleksibilnost, timski rad, međusobno poštovanje i lojalnost.

Ukoliko ste zainteresirani da svoju karijeru započnete u Union banci d.d. Sarajevo i ukoliko posjedujete navedene kvalitete, ovdje možete napraviti prvi korak.

Slanjem svoje prijave putem linka ispod, ulazite u bazu potencijalnih kandidata za radna mjesta širom Federacije Bosne i Hercegovine gdje imamo svoje poslovnice. U slučaju potrebe za radnicima Vašeg profila, rado ćemo Vas kontaktirati.

Pred Vama se nalazi kratak upitnik - prijavni obrazac o osnovnim podacima koji će se koristiti isključivo u svrhu regrutacije i selekcije kandidata za otvorene radne pozicije u Union banci d.d. Sarajevo.

Lični podaci, koje uz Vašu saglasnost budemo obrađivali, biće povjerljivi i neće biti dostupni trećim licima. Označavanjem polja, dajete saglasnost da se podaci iz upitnika u nastavku mogu obrađivati u svrhu selekcije kandidata za nova radna mjesta i trajno čuvati u bazama podataka Union banke.

Datu saglasnost u svakom trenutku možete opozvati pismeno ili usmeno nakon čega će svaka dalja obrada vaših ličnih podataka biti obustavljena.Upitnik - Prijavni obrazac
{rsform 1}